Super Team

МАРКИ /A-Z/

 

АНКЕТА

Кой е любимият ви германски производител на автомобили?

ХУМОР

Двама тийнеджъри си говорят за бъдещето:

- Мислил ли си, като завършиш, с какво ще се занимаваш?

- Ами, може би ще стана полицай - в КАТ. А ти?

- И аз може да захвана някъв рекет!

ВИДЕО НА СЕДМИЦАТА

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ

През 1910 г. Cadillac е първият автомобилостроител, който произвежда автомобили с напълно затворена каросерия в серийно производство.

СТАТИСТИКА


В момента има 68 посетителя в сайта

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Online Marketing
Praca pozna? w Zarabiaj.pl

Submit your site in the best website directory for free! This business is listed under Auto Racing Directory


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier '2' in /home/arenacar/public_html/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier 'c' in /home/arenacar/public_html/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406
От Renault решиха да освежат семейните Scenic и Grand Scenic (47 снимки)
АВТОМОБИЛЕН ДИЗАЙН - Автомобили

Renault пусна фейслифт на популярните си ванове Scenic и Grand Scenic. Това са едни от най-добре продаваните автомобили на класа MPV, като за 15 години са продадени почти 4 млн. екземпляра.

Освен по-модерен и динамичен външен вид, 5- и 7-местните ванове Scenic и Grand Scenic ще получат нови цветови схеми, усъвършенствани материли и повече модерни технологии на борда.

В техническо отношение Renault ще оборудва освежените модели с новите Energy мотори на марката. Единият е 1,2-литров турбо-бензинов, с мощност от 115 к.с. и 190 Нм, а другият мотор ще бъде дизелов с работен обем от 1,5 литра и с мощност 110 к.с. Естествено той ще харчи и по-малко - едва 4.1 л/ 100 км в комбиниран цикъл.

Източник: carsession.com

ArenaCars.com