Super Team

МАРКИ /A-Z/

 

АНКЕТА

Кой е любимият ви германски производител на автомобили?

ХУМОР

Един човек, както си ходел по тротоара и изведнъж го удря леко кола. Излязъл шофьорът притеснен и казал:

- Извинявам се, но не беше нарочно! Но пък вие сте голям късметлия, че точно днес ви бутнах.
По професия съм шофьор на камион, а пък днеска почивам!

ВИДЕО НА СЕДМИЦАТА

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ

Един цитат от Декларацията за независимост на САЩ e възприет като лозунг на Кадилак. Цитатът гласи: "Life, Liberty and the Pursuit" или „Живот, свобода и преследване“.

СТАТИСТИКА


В момента има 65 посетителя в сайта

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Online Marketing
Praca pozna? w Zarabiaj.pl

Submit your site in the best website directory for free! This business is listed under Auto Racing Directory


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier '2' in /home/novbmrwv/arenacars.com/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier 'c' in /home/novbmrwv/arenacars.com/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406
От Renault решиха да освежат семейните Scenic и Grand Scenic (47 снимки)
АВТОМОБИЛЕН ДИЗАЙН - Автомобили

Renault пусна фейслифт на популярните си ванове Scenic и Grand Scenic. Това са едни от най-добре продаваните автомобили на класа MPV, като за 15 години са продадени почти 4 млн. екземпляра.

Освен по-модерен и динамичен външен вид, 5- и 7-местните ванове Scenic и Grand Scenic ще получат нови цветови схеми, усъвършенствани материли и повече модерни технологии на борда.

В техническо отношение Renault ще оборудва освежените модели с новите Energy мотори на марката. Единият е 1,2-литров турбо-бензинов, с мощност от 115 к.с. и 190 Нм, а другият мотор ще бъде дизелов с работен обем от 1,5 литра и с мощност 110 к.с. Естествено той ще харчи и по-малко - едва 4.1 л/ 100 км в комбиниран цикъл.

Източник: carsession.com

ArenaCars.com